Hoe krijg ik meer volume in mijn haar? Dat is een veelgestelde vraag in een kapsalon. Met name wanneer je fijn haar hebt, heb je liever wat meer volume zodat je kapsel niet als een pudding in elkaar zakt. GLYNT heeft een speciale VOLUME-lijn voor fijn haar.

Bijna geen enkel ander haartype stelt op het gebied van haarverzorging zulke hoge eisen als fijn haar. Vanwege de kwetsbare structuur is het zeer gevoelig en ziet er al snel futloos uit. Daarom vereist fijn haar een verzorging die het haar opbouwt en versterkt.

De VOLUME-producten van GLYNT bieden een direct volume-effect en een zijdeachtige glans zonder het haar te verzwaren. Het resultaat: een bijzondere kracht en een dynamisch en gewichtloos volume.

De VOLUME-lijn bevat drie producten:

  • VOLUME Energy Shampoo: een opbouwende shampoo voor fijn en futloos haar. De diep reinigende formule bevrijdt het haar en geeft direct lichtheid en volume.
  • VOLUME Energy Mask: een versterkend vitaminemasker speciaal voor fijn en dun haar. De speciale volumeformule geeft het haar een zijdeachtige glans zonder het haar te verzwaren.
  • VOLUME Energy Spray: een verstevigende leave-in-conditioner voor fijn, futloos of licht haar. De formule met zijdeproteïne en vloeibare keratine volume pakketmaken het haar sterken en geven het een gewichtloos volume.

Wil jij meer volume in je haar? Probeer dan eens een van deze drie producten of gebruik ze alle drie voor het beste volumineuze effect! In de webshop kun je een pakket met alle drie de producten uit VOLUME-lijn aanschaffen voor slechts €24,95!

Geef een reactie