Eve'Styling - Kapsalon

Eve’Styling is in oktober 2009 gestart door Eefje Heinen.

Eefje Heinen heeft jarenlange nationale en internationale ervaring in het kappersvak en heeft daardoor met verschillende merken en producten gewerkt. Zodoende zijn op de webshop uitsluitend de beste producten te verkrijgbaar voor uw haarverzorging, haarstyling en make-up. Het team van Eve’Styling volgt blogs, trainingen en kappersshows om up to date te blijven op het gebied van haar & make-up.

Eve’Styling gebruikt de haarcosmeticalijn Glynt dagelijks in haar salon en verkoopt dit mooie haarverzorgingsmerk ook in de webshop. Lees hier meer informatie over Glynt Swiss Formula.

Naast de haarproducten van Glynt maakt Eve’Styling gebruik van het exclusieve make-up merk Golden Rose. Golden Rose make-up is ook te koop in de salon en in de webshop. Lees hier meer informatie over Golden Rose make-up.

 Heeft u nog vragen of wilt u persoonlijk advies, bel of mail gerust.

Eefje Heinen
Eigenaresse & kapster Eve'Styling

Woutera Ruizendaal
Kapster Eve'Styling

Woutera Ruizendaal heeft 1999 haar diploma’s gehaald en is uitgegroeid tot een gepassioneerd allround haarstylist. Ze houdt van het knippen van kinderen en wil de klanten met een goed gevoel de deur uit laten gedaan. Ook het mooi maken van de haarkleur en het kapsel van klanten doet ze graag waarbij een kopje koffie en een gezellig gesprek vanzelfsprekend is!

Openingstijden kapsalon

Maandag van 9:00 tot 17.00
Dinsdag van 9.00 tot 15.00
Donderdag van 9.00 tot 18:00
Vrijdag van 9.00 tot 12.00

Adres kapsalon

Plevier 56
3752 PE Bunschoten-Spakenburg


KVK 32157041 | BTW NL172701594B01