De vakanties komen er weer aan. Binnenkort stappen we met z’n allen in het vliegtuig of in de auto. Met name op vakantie moet je je haar goed verzorgen tegen de zoute zee en de zon. Gelukkig zijn alle GLYNT shampoo’s, conditioners en haarstylingproducten ook als mini verkrijgbaar! We lichten er een aantal voor je uit:sun serie

  • GLYNT Mini Suncare Shampoo & Conditioner: de suncare serie bevatten veel voedingsstoffen voor door zon belast, slap of dof haar. Resten van chloor en zeewater worden uit het haar verwijderd. Jojoba-olie ondersteunt de buitengewoon verzorgende formule.
  • malibu cream miniGLYNT Mini Malibu Smoothing Cream is een gladmakende anti-frizz crème voor glans en soepelheid van het haar. De cream is geschikt als warmtebescherming bij toepassing van de stijltang, als föhncrème of als gewichtloze finish.
  • GLYNT Mini Mistral Build Up Spray is een sterk fixerende spray speciaal voor een lifteffect vanaf de haarimplant. Voor opgestoken kapsels of volume boven of achter is deze spray een perfect hulpmiddel voor een betoverende look. De microfijne verstuiving laat geen natte waas achter.

Geef een reactie