frisse haarkleurDeze vraag zullen veel vrouwen zich stellen. Je zit bijvoorbeeld net tussen twee kleurbehandelingen in of je haarkleur is vervaagd na de vakantie of het stylen van je haar.

Om je gekleurde haar op te frissen heeft GLYNT iets bedacht: GLYNT Mangala is een serie kleuropfrissingskuren in zeven kleuren die de verzorging en het opfrissen van kleuren met elkaar combineren.

Mangala frist de haarkleur op en versterkt de kleur.  De GLYNT MANGALA producten houden de haarkleur ook tussen twee haarkleurafspraken bij de kapper stralend en glanzend zoals op de dag van de kleuring. De Mangala kuur zorgt met pinksterbloemen voor een briljante glans. Het speciale receptuur verzwaart het haar niet, geeft een opvallende glans en ondersteunt de haarkleur. De in GLYNT Mangala opgenomen kleurpigmenten werken op zeer milde wijze en laten de haarkleur briljant en expressief stralen.

Bij Eve’Styling zijn alle 7 kleuren beschikbaar in grote fles (200ml) voor €14,90 of als mini (30ml) voor €4,50. De 7 verschillende kleuren zijn:

  • Fire Red: de Fire Red conditioner is zeer geschikt om een rode haarkleuring op te frissen of een natuurlijke rode haarkleur accent te geven.
  • Copper Red: de Copper Red conditioner is zeer geschikt om een koper kleuring of een warm rode haarkleuring op te frissen of een natuurlijke koperrode haarkleur accent te geven.
  • Sun Blond: de Sun Blond conditioner is zeer geschikt om een blonde haarkleuring op te frissen.
  • Beige Blond: de Beige Blond conditioner is zeer geschikt om een warm, blonde haarkleuring op te frissen.
  • Platin: de Platin conditioner is zeer geschikt om een ‘gele’ gloed uit blond haar te krijgen en zodoende haarkleuring op te frissen.
  • Espresso: de Espresso conditioner is zeer geschikt om een donkere haarkleuring op te frissen of een natuurlijke bruine haarkleur accent te geven.
  • Brunette: de Brunette conditioner is zeer geschikt om een licht tot middelbruine haarkleuring op te frissen of een natuurlijke bruine haarkleur accent te geven.

Daarnaast kun je je kleuropfrisser exact op maat laten maken naar jouw geverfde kleur. Dan heb je precies de kleur die Eefje ook in de salon gebruikt. De kosten zijn hetzelfde alleen je ontvangt een fles met 150ml omdat het een gemixte kleur is. De op maat gemaakte kleuropfrisser kun je alleen bestellen in de salon.

Bestel de GLYNT Mangala nu om mee te nemen op vakantie en geniet van een mooie, frisse haarkleur!

Geef een reactie