Ook dit jaar is weer voorbij gevlogen! In 2018 zitten we alweer. Ik hoop dat jullie een fijn jaar achter de rug hebben? Ik wens jullie in ieder geval het allerbeste voor 2018!

Ik vind het altijd fijn om aan het eind van een jaar terug te kijken naar wat er allemaal gebeurt is. Gelukkig dit jaar veel dingen om blij en dankbaar van te worden. En veel verhelderende inzichten gekregen. Maar uiteraard ook lessen om van te leren. Die neem ik dan weer mee naar 2018! Want je bent nooit uitgeleerd toch!

Wat ik fijn vind om te doen is ‘vision-boards’ maken. Of op pinterest of gewoon lekker ouderwets knippen en plakken. Dan wordt het duidelijker welke koers ik wil varen. En wat voor nieuws ik wil leren. En wat ik wil verbeteren. En omdat ik het visueel maak, en vaak zie, wordt ik er ook steeds aan herinnert waardoor de kans groter is dat het ook echt gaat gebeuren!

Wat zijn jouw wensen of dromen? Ben benieuwd! Of heb je misschien gewoon zin in een ander kapsel? Check dan even deze pics! Of kom een keer langs in de salon. Want daar kunnen we je wel mee helpen!

 

2018: ‘Listen to your soul!’

Geef een reactie