Yes, big news! Sinds kort ben ik, Eefje, naast eigenaresse van kapsalon Eve’Styling & webshop, ook vaktrainer van Glynt Nederland!

Dat levert mooie dingen op waar ik jullie graag van wil laten profiteren! Te beginnen met een blijvende prijsverlaging op een heleboel Glynt producten.

Zo zijn alle shampoos en conditioners nog maar €12,90 – €13,90 en kosten alle mini’s nog maar €4,50! Dus kwaliteitsproducten voor een vriendelijke prijs. Ervaar het zelf en bestel snel jouw favoriete producten. Waarschijnlijk is daar ook sprake van een mooie prijsverlaging 😀

Daarnaast zijn er nog een aantal nieuwe producten toegevoegd aan het assortiment:

caribbean wax spray

 

GLYNT CARIBBEAN Spray Wax definieert lokken, temt natuurlijke krullen, beteugelt weerbarstig haar en beschermt gesteild haar tegen kroezen. Combineert de controle van een wax met de eenvoud van een spray.

Rok Spray Foam brengt binnen no time volume in je haar! Je kan het op twee manieren gebruiken. Je kunt de foam in je hand spuiten en daarna in je handdoek rok spray foamdroog haar verdelen. Of direct op de aanzet van je haar sprayen waardoor je een super volume effect creëert! Het haar moet wel daarna droog geföhnd worden met een fohn maar dat is met elke haarschuim/mousse nodig om het gew
enste effect te krijgen.

Geef een reactie